Afwerking - De Vijzel

Zoals u wenst

Perfecte afwerking

De 21 nieuwbouwwoningen in De Vijzel – van maisonnette tot penthouse – hebben verdiepingshoge ramen en zijn perfect afgewerkt met gestucte plafonds, sausklare wanden, houten kozijnen, stompe deuren, smart electronics en hoogwaardig sanitair.

Een luxe keuken van Poggenpohl

Alle appartementen in De Vijzel worden voorzien van een luxe Poggenpohl keuken, uitgerust met apparatuur van SMEG. Denk aan een koeling, een magnetronoven en een vaatwasautomaat. Koken, bakken en braden doet u op de luxe SMEG-inductiekookplaat met vier kookzones.

De penthouses in De Vijzel zijn voorzien van Miele-apparatuur. De chef kok in u leeft zich uit met de stoomoven en een Bora-inductiekookveld met vier kookzones.

De keukenkraan is de Quooker Fusion 3-in-1 voor zowel koud als warm en kokend water.

Zoals u wenst

In de Poggenpohl-showroom bepaalt u zelf de kleur van het werkblad en de keuken. De keukens worden duurzaam gefabriceerd en in De Vijzel als maatwerk ingebouwd.

Ambachtelijk handwerk en moderne technologie beloven u een keukens die mooi is om te zien, waar u graag verblijft en die u met genoegen gebruikt.

Ontspannen in de badkamer

De badkamer is meer dan alleen maar een plek om u op te frissen. Het is een ontspanningsruimte om ’s ochtends de dag rustig te beginnen en ’s avonds te ontspannen na de hectiek van alledag.

De sanitaire ruimten in De Vijzel worden uitgerust met producten van het merk Villeroy & Boch. U heeft de keuze uit een speciaal samengesteld tegelpakket. Dit pakket bestaat uit wand- en vloertegels van royale afmetingen. In de showroom heeft u een ruime keuze uit diverse tinten, van zandbeige en taupe tot wit en antraciet.

De Vijzel is een project van: